ניו יורק פיצה איטלקית בצק
ניו יורק פיצה איטלקית בצק הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-36 דקות. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המים החמים לתוך המחבת של מכונת לחם, מפזרים במלח, ומוסיפים את הקמח למחבת כך הקמח יושב על גבי המים. לעשות חור בחלק העליון של הקמח, ולכפות את השמרים לתוך החור.
תן לתערובת לשבת במשך 20 דקות כדי להרטיב את הקמח. מניחים את מכונת הלחם לסביבת הלישה, ולשים את הבצק במשך כ -10 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש 1/4 כוס יותר קמח או לפי הצורך, הוספת הקמח על 2 כפות בכל פעם, כדי להפוך בצק רטוב, דביק, אבל אלסטי. הבצק צריך להיות " רך כמו תחתית של תינוק."צור את הבצק לצורה עגולה.
לנגב את החלק הפנימי של קערה גדולה עם שמן זית, ולמקם את הכדור העגול של בצק לתוך הקערה. להפוך את הבצק על כמה פעמים כך הבצק מרים ציפוי דק של שמן. מכסים במטלית, ומקררים את הבצק במשך 10 שעות או לילה.
למחרת, מאפשרים לבצק להגיע לטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל על משטח מקומח ומוסיף תוספות לפי הצורך.
מגלגלים את הבצק דק עם קצה עבה יותר לפני הוספת תוספות.
מניחים אבן פיצה לתנור, אבק אותו עם קצת קמח, ומחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
אופים את הפיצה על האבן בתנור שחומם מראש עד לתחתית הקרום הוא השחמה, 6 עד 8 דקות.