קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 36 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ניו יורק פיצה איטלקית בצק

ניו יורק פיצה איטלקית בצק
ניו יורק פיצה איטלקית בצק הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-36 דקות. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים החמים לתוך המחבת של מכונת לחם, מפזרים במלח, ומוסיפים את הקמח למחבת כך הקמח יושב על גבי המים. לעשות חור בחלק העליון של הקמח, ולכפות את השמרים לתוך החור.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
תן לתערובת לשבת במשך 20 דקות כדי להרטיב את הקמח. מניחים את מכונת הלחם לסביבת הלישה, ולשים את הבצק במשך כ -10 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש 1/4 כוס יותר קמח או לפי הצורך, הוספת הקמח על 2 כפות בכל פעם, כדי להפוך בצק רטוב, דביק, אבל אלסטי. הבצק צריך להיות " רך כמו תחתית של תינוק."צור את הבצק לצורה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
3
לנגב את החלק הפנימי של קערה גדולה עם שמן זית, ולמקם את הכדור העגול של בצק לתוך הקערה. להפוך את הבצק על כמה פעמים כך הבצק מרים ציפוי דק של שמן. מכסים במטלית, ומקררים את הבצק במשך 10 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
למחרת, מאפשרים לבצק להגיע לטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל על משטח מקומח ומוסיף תוספות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים את הבצק דק עם קצה עבה יותר לפני הוספת תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים אבן פיצה לתנור, אבק אותו עם קצת קמח, ומחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
אופים את הפיצה על האבן בתנור שחומם מראש עד לתחתית הקרום הוא השחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה