סלט קצוץ ניו מקסיקו יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, מלפפון, צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלט קצוץ עם חומוס קלוי (הסלט הקצוץ האהוב עליי), סלט צנון ואבוקדו-מקסיקו, ו טיול ללוס קאבוס, מקסיקו (ומנגו, Jicama & סלט תירס).
הוראות
1
חותכים גרעינים תירס מן cobs; להיפטר קלחי תירס. טעם תירס. אם זה רך, להשתמש גלם; אם זה עמילני, לבשל כמו בימוי הערות. שים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים צ 'ילי, פלפל, ומלפפון לקוביות 1/4 אינץ'; מוסיפים לקערה, יחד עם בצל ירוק, jicama, ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל
מלפפון
פלפל צ ' ילי
Jicama
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חותכים אבוקדו לשניים; בור לקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
4
חותכים 3 חצאים לקוביות 1/4 אינץ'; שמור נשאר חצי עבור ההלבשה.