ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לה ארבה ציפולינה פיוריס
צריך מנה עיקרית צמחונית? ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לאן ארבה ציפולינה פיוריס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ריקוטה, כמה אגוז מוסקט, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטן ועירית, ניוקי עם פסטו לימון ועירית, ו גבינת עיזים וניוקי עירית עם אספרגוס.
הוראות
בקערה גדולה מרסקים את גבינת הריקוטה למעט מעט גבינה בעזרת כף עץ. מקציפים את הביצים ומוסיפים אותם לגבינה.
מוסיפים את מונטסיו, קורט מלח ופלפל, אגוז מוסקט וציפורן.
שלב את החומרים ביסודיות, ואז הוסף את הקמח. מערבבים בעדינות רבה, רק עד שהקמח משולב.
אבק קל מאוד משטח נקי בקמח.
מניחים את תערובת הריקוטה על משטח העבודה. מחלקים את התערובת ל 8 קבוצות. קח אצווה וסגור אותה בידיים שלך. טופס שטוח סגלגל צורת מדידה על 2 סנטימטרים ארוך ו 3/4-אינץ רחב. שמור את הניוקי ביד 1 ולחץ על פרח למרכז הניוקי.
הוסף כמה בצל ירוק. סוגרים את הפרח עם הבצק וחוזרים על התהליך עם יתרת הבצק, הבצלים והפרחים. אתה צריך 8 ניוקי.
מניחים אותם בתבשיל ומכסים במשך 10 דקות.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הניוקי במים הרותחים למשך 12 דקות.
בזמן שהניוקי מתבשל, ממיסים את החמאה והמרווה בסיר ושומרים על חום.
מסננים את הניוקי ומחלקים באופן שווה בין קערות פסטה מחוממות. למעלה עם החמאה המומסת ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.