קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לה ארבה ציפולינה פיוריס

ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לה ארבה ציפולינה פיוריס
צריך מנה עיקרית צמחונית? ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לאן ארבה ציפולינה פיוריס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ריקוטה, כמה אגוז מוסקט, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטן ועירית, ניוקי עם פסטו לימון ועירית, ו גבינת עיזים וניוקי עירית עם אספרגוס.

הוראות

1
בקערה גדולה מרסקים את גבינת הריקוטה למעט מעט גבינה בעזרת כף עץ. מקציפים את הביצים ומוסיפים אותם לגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את מונטסיו, קורט מלח ופלפל, אגוז מוסקט וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
שלב את החומרים ביסודיות, ואז הוסף את הקמח. מערבבים בעדינות רבה, רק עד שהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
4
אבק קל מאוד משטח נקי בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
מניחים את תערובת הריקוטה על משטח העבודה. מחלקים את התערובת ל 8 קבוצות. קח אצווה וסגור אותה בידיים שלך. טופס שטוח סגלגל צורת מדידה על 2 סנטימטרים ארוך ו 3/4-אינץ רחב. שמור את הניוקי ביד 1 ולחץ על פרח למרכז הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6
הוסף כמה בצל ירוק. סוגרים את הפרח עם הבצק וחוזרים על התהליך עם יתרת הבצק, הבצלים והפרחים. אתה צריך 8 ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מניחים אותם בתבשיל ומכסים במשך 10 דקות.
8
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הניוקי במים הרותחים למשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
בזמן שהניוקי מתבשל, ממיסים את החמאה והמרווה בסיר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מסננים את הניוקי ומחלקים באופן שווה בין קערות פסטה מחוממות. למעלה עם החמאה המומסת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.