קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לה ארבה ציפולינה פיוריס

ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לה ארבה ציפולינה פיוריס
צריך מנה עיקרית צמחונית? ניוקי גדול עם פרחי עירית: ניוקי קון לאן ארבה ציפולינה פיוריס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ריקוטה, כמה אגוז מוסקט, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטן ועירית, ניוקי עם פסטו לימון ועירית, ו גבינת עיזים וניוקי עירית עם אספרגוס.

הוראות

1
בקערה גדולה מרסקים את גבינת הריקוטה למעט מעט גבינה בעזרת כף עץ. מקציפים את הביצים ומוסיפים אותם לגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את מונטסיו, קורט מלח ופלפל, אגוז מוסקט וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
שלב את החומרים ביסודיות, ואז הוסף את הקמח. מערבבים בעדינות רבה, רק עד שהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
אבק קל מאוד משטח נקי בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מניחים את תערובת הריקוטה על משטח העבודה. מחלקים את התערובת ל 8 קבוצות. קח אצווה וסגור אותה בידיים שלך. טופס שטוח סגלגל צורת מדידה על 2 סנטימטרים ארוך ו 3/4-אינץ רחב. שמור את הניוקי ביד 1 ולחץ על פרח למרכז הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
6
הוסף כמה בצל ירוק. סוגרים את הפרח עם הבצק וחוזרים על התהליך עם יתרת הבצק, הבצלים והפרחים. אתה צריך 8 ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
מניחים אותם בתבשיל ומכסים במשך 10 דקות.
8
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הניוקי במים הרותחים למשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
בזמן שהניוקי מתבשל, ממיסים את החמאה והמרווה בסיר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסננים את הניוקי ומחלקים באופן שווה בין קערות פסטה מחוממות. למעלה עם החמאה המומסת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.