ניוקי דלעת עם רוטב קרם Fraîche-מרווה
ניוקי דלעת עם רוטב קרם מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 477 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, גבינת פרמזן, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה, ניוקי פטריות קרם פרש, ו ניוקי חיטה מלאה עם רוטב דלעת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק אותו קלות עם קמח; להפריש. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה. (אין לחמם את המים אם אתה מתכנן להקפיא את הניוקי.)
מניחים את הריקוטה במסננת בסדר רשת מעל קערה גדולה. השתמשו במרית גומי או בכפית כדי לרסק ולדחוף את הריקוטה דרך המסננת (זה ייקח קצת מאמץ), ולוודא לגרד את החלק התחתון של המסננת.
מוסיפים את הדלעת, חלמונים ביצה, מלח נמדד, סוכר חום, אגוז מוסקט, מתבלים עם כמה צביטות של פלפל לבן, ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הקמח הנמדד ומערבבים עד שהבצק פשוט מתחבר. (זה יהיה מאוד רך ומעט דביק, אבל לא overwork זה או הבצק יהפוך קשה וכבד.) קמח בנדיבות משטח עבודה ולהפוך את הבצק. לטפוח אותו לתוך מלבן מחוספס לחתוך אותו ל 4 חתיכות שוות. בעדינות לגלגל 1 חתיכת לתוך חבל אפילו על 3/4 אינץ ' בקוטר, flouring פני השטח לפי הצורך. (זכור להיות עדין או הניוקי יתברר קשה.)
חותכים את החבל לחתיכות 3/4 אינץ'. (כצעד אופציונלי, אתה יכול ליצור רכסים על כל ניוקי: קמח קל את האצבע, האגודל, ואת הקוצים של מזלג סלט. באמצעות האגודל, לחץ קלות על הצד החתוך של הניוקי לתוך החלק האחורי של המזלג tines, ולאחר מכן סוג של לגלגל/להעיף אותו עם האצבע שלך; האגודל שלך ישאיר רושם קעור בניוקי זה שימושי עבור החזקת רוטב. בדוק את זה וידאו צ ' או כדי לראות על מה אנחנו מדברים.)
מניחים את הניוקי על תבנית האפייה מוכנה. חזור על גלגול וחיתוך 3 חתיכות הבצק הנותרות.קו גיליון אפייה שני עם נייר קלף ולהניח בצד.
מוסיפים שליש מהניוקי למים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים, כ -2 עד 3 דקות, ואז נותנים להם לבשל כ -30 שניות עד 1 דקה יותר כך שהם פשוט מבושלים דרך (מבחן על ידי חיתוך 1 במחצית).
הסר בכפית מחוררת, מחריש מים עודפים מתחתית הכפית במגבות נייר או במגבת מטבח נקייה, והעברתם לסדין האפייה השני המוכן. חזור בישול הניוקי הנותרים ב 2 קבוצות יותר. שמור 1/2 כוס של מי בישול ולהניח אותו בצד. שים בצד קערה גדולה.להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
הוסף 1 כפית של המרווה וחצי של הניוקי ומבשל, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד הניוקי הם השחמה, על 3 דקות.
להעביר עם כף מחורץ לקערה גדולה שמורות. חזור עם שאר החמאה, מרווה וניוקי.להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את מי בישול ניוקי שמורות ואת fraîche crème ו whisk לשלב. לבשל, לטאטא מדי פעם, עד מעט מופחת, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את ניוקי הגבות והפרמזן, וזורקים למעיל.
להעביר את הניוקי למנה או לחלק בין צלחות בודדות העליון עם אגוזי לוז.