קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

ניוקי ועוגת בקר: פסטיסאדה די מנזו ניוקי

ניוקי ועוגת בקר: פסטיסאדה די מנזו ניוקי
ניוקי ועוגת בקר: פסטיסאדה די מנזו ניוקי עשוי להיות רק ה הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל של 1123 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.4 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצה, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. נסו ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי אלה רומנה (ניוקי סולת רומאית), ו ניוקי תרד (ניוקי ורדי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר של 6 עד 8 ליטר עם תחתית כבדה מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מתבלים היטב את קוביות הבקר במלח ופלפל ומשחימים אותן על אש גבוהה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
3
מוציאים את הבקר מהתבנית ומוסיפים את הבצל, הסלרי והשום. מזיעים על אש בינונית עד שהירקות שקופים. מחזירים את הבקר לתבנית ומערבבים פנימה את העגבניות והיין.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הטימין, אגוז המוסקט, הציפורן, הקינמון והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שקוביות הבקר מתפרקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוציאים את הבקר וכשהוא קריר מספיק לטיפול, מגרדים את הבשר במזלג ומחזירים לרוטב. מבשלים למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
בינתיים מכינים את הניוקי לפי המתכון, ואז מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הניוקי במים רותחים במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז, ומניחים תבשיל משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
יוצקים את רוטב הבקר על הניוקי לכיסוי, מעליו את הגבינה המגורדת ומבשלים בתנור 10 עד 15 דקות, עד שהרגו מבעבע בקצוות והגבינה משחימה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לשבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
10
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעודם חמים, מקלפים ומעבירים דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
הגדר 6 ליטר מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול. הגדר אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו 6 כוסות מים ליד מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הפוך היטב במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי עם קמח, באמצעות כל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר ובעזרת מזלג מערבבים לקמח ותפוחי אדמה, ממש כמו להכין פסטה רגילה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, לישה בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד שהכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
מגלגלים כדור בצק בגודל בייסבול לדיבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים דיבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. קפיצי חתיכות את מזלג או את קעור צד של גבינת פומפייה עד מסמרת הוא סיים. זרוק את חתיכות אלה לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (כ 1 דקה). בינתיים ממשיכים עם הבצק שנותר, יוצרים דיבלים, חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ ' ומצליפים מהמזלג. כמו ניוקי לצוף לראש מים רותחים, להסיר אותם לאמבט קרח. המשך עד שהכל התקרר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
15
בואו לשבת כמה דקות באמבטיה ולנקז מקרח ומים. לזרוק עם 1/2 כוס שמן קנולה ולאחסן מכוסה במקרר עד 48 שעות עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט