ניוקי ועוגת בקר: פסטיסאדה די מנזו ניוקי עשוי להיות רק ה הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל של 1123 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.4 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצה, בצל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. נסו ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי אלה רומנה (ניוקי סולת רומאית), ו ניוקי תרד (ניוקי ורדי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר של 6 עד 8 ליטר עם תחתית כבדה מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מתבלים היטב את קוביות הבקר במלח ופלפל ומשחימים אותן על אש גבוהה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
3
מוציאים את הבקר מהתבנית ומוסיפים את הבצל, הסלרי והשום. מזיעים על אש בינונית עד שהירקות שקופים. מחזירים את הבקר לתבנית ומערבבים פנימה את העגבניות והיין.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הטימין, אגוז המוסקט, הציפורן, הקינמון והמלח והפלפל, לפי הטעם, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שקוביות הבקר מתפרקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
נייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 כוסות שיני שום
5
מוציאים את הבקר וכשהוא קריר מספיק לטיפול, מגרדים את הבשר במזלג ומחזירים לרוטב. מבשלים למשך 30 דקות נוספות.
בינתיים מכינים את הניוקי לפי המתכון, ואז מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הניוקי במים רותחים במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז, ומניחים תבשיל משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
יוצקים את רוטב הבקר על הניוקי לכיסוי, מעליו את הגבינה המגורדת ומבשלים בתנור 10 עד 15 דקות, עד שהרגו מבעבע בקצוות והגבינה משחימה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו לשבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
10
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעודם חמים, מקלפים ומעבירים דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
הגדר 6 ליטר מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול. הגדר אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו 6 כוסות מים ליד מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הפוך היטב במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי עם קמח, באמצעות כל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
13
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר ובעזרת מזלג מערבבים לקמח ותפוחי אדמה, ממש כמו להכין פסטה רגילה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, לישה בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד שהכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
14
מגלגלים כדור בצק בגודל בייסבול לדיבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים דיבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. קפיצי חתיכות את מזלג או את קעור צד של גבינת פומפייה עד מסמרת הוא סיים. זרוק את חתיכות אלה לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (כ 1 דקה). בינתיים ממשיכים עם הבצק שנותר, יוצרים דיבלים, חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ ' ומצליפים מהמזלג. כמו ניוקי לצוף לראש מים רותחים, להסיר אותם לאמבט קרח. המשך עד שהכל התקרר.