ניוקי סלק תפוחי אדמה
ניוקי תפוחי אדמה סלק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. זה מנות ראשונות יש 345 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, סלק, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סלק וניוקי תפוחי אדמה, עם אגוזי לוז, סלק וריקוטה ניוקי עם סלק נבול ירוק בלסמי בגילאי, ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).
הוראות
הסר ירקות וגבעולים מסלק. קוצצים ירקות למדוד 2 כוסות. פירס סלק ותפוחי אדמה עם מזלג.
אופים תפוחי אדמה במשך 1 שעה; לאפות סלק במשך 1 שעה 15 דקות. לקלף סלק ותפוחי אדמה; לחץ דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך קערה. שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח (1 כוס) לתוך כוס מדידה יבשה.
מערבבים תערובת תפוחי אדמה, 5 אונקיות קמח, ו 1/2 כפית מלח כשר. מערבבים כדי ליצור בצק. ללוש על משטח מקומח עד חלקה. מחלקים ל 4 חלקים שווים. לעצב כל אחד לתוך חבל באורך 16 אינץ', לאבק עם קמח שנותר כדי למנוע דבק.
חותכים כל חבל ל -20 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה את הקוצים של מזלג מקורנת קלות; מניחים על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר.
להוסיף חצי ניוקי; לבשל 2 1/2 דקות או עד הסוף.
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום במסננת לנקז. חזור עם ניוקי הנותרים.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים ניוקי, ירקות, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח כשר; מבשלים 2 דקות.