קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ניוקי סקווש אצטרובל עם פרמזן מרווה Beurre Blanc

ניוקי סקווש אצטרובל עם פרמזן מרווה Beurre Blanc
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם קמח, מלח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב מרווה פסטו עם פרמזן קלוי בלוט סקווש, ניוקי עם מרווה, חמאה ופרמזן, ו ניוקי פרמזן עם חמאה מרווה.

הוראות

1
השתמש בסכין כדי לנקב את סקווש הבלוט עם כמה חריצים. מבשלים במיקרוגל במשך 10 דקות. לגרד את הבשר לקערה. מערבבים את השום, 1/2 כפית מלח, ביצה, וקמח מחיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
סקווש בלוטסקווש בלוט
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את הקמח הלבן בכמויות קטנות ומערבבים עד שאתה מקבל בצק דביק עם מרקם לניהול. הפוך את הבצק על משטח מקומח והתגלגל לחבלים דקים. פורסים את הבצק לניוקי בגודל רבע.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מביאים את המים עם 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים את הניוקי למים רותחים אחד בכל פעם, עד שהם כולם צפים בחלק העליון; להסיר עם כפית מחוררת לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להשליך את כל אבל 1 1/2 כוסות מים מן הסיר ולחזור לחום; להוסיף את קוביית מרק, בירה, מרווה, ופלפל ולהביא לרתיחה; להמשיך לרתוח עד התערובת מפחיתה כמחצית הנפח המקורי שלה, על 15 דקות; להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מקציפים את קוביות החמאה לתוך התערובת, אחד בכל פעם, עד שכולם נמסים לתוך הנוזל; מיד להחזיר את הניוקי לתערובת, לכבות את החום, ומערבבים את גבינת הפרמזן. לכסות את הסיר ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ניוקיניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת