קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ניוקי סקווש אצטרובל עם פרמזן מרווה Beurre Blanc

ניוקי סקווש אצטרובל עם פרמזן מרווה Beurre Blanc
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם קמח, מלח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב מרווה פסטו עם פרמזן קלוי בלוט סקווש, ניוקי עם מרווה, חמאה ופרמזן, ו ניוקי פרמזן עם חמאה מרווה.

הוראות

1
השתמש בסכין כדי לנקב את סקווש הבלוט עם כמה חריצים. מבשלים במיקרוגל במשך 10 דקות. לגרד את הבשר לקערה. מערבבים את השום, 1/2 כפית מלח, ביצה, וקמח מחיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
סקווש בלוטסקווש בלוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את הקמח הלבן בכמויות קטנות ומערבבים עד שאתה מקבל בצק דביק עם מרקם לניהול. הפוך את הבצק על משטח מקומח והתגלגל לחבלים דקים. פורסים את הבצק לניוקי בגודל רבע.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מביאים את המים עם 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים את הניוקי למים רותחים אחד בכל פעם, עד שהם כולם צפים בחלק העליון; להסיר עם כפית מחוררת לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
להשליך את כל אבל 1 1/2 כוסות מים מן הסיר ולחזור לחום; להוסיף את קוביית מרק, בירה, מרווה, ופלפל ולהביא לרתיחה; להמשיך לרתוח עד התערובת מפחיתה כמחצית הנפח המקורי שלה, על 15 דקות; להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מקציפים את קוביות החמאה לתוך התערובת, אחד בכל פעם, עד שכולם נמסים לתוך הנוזל; מיד להחזיר את הניוקי לתערובת, לכבות את החום, ומערבבים את גבינת הפרמזן. לכסות את הסיר ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט