ניוקי סקווש אצטרובל עם פרמזן מרווה Beurre Blanc
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם קמח, מלח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב מרווה פסטו עם פרמזן קלוי בלוט סקווש, ניוקי עם מרווה, חמאה ופרמזן, ו ניוקי פרמזן עם חמאה מרווה.
הוראות
השתמש בסכין כדי לנקב את סקווש הבלוט עם כמה חריצים. מבשלים במיקרוגל במשך 10 דקות. לגרד את הבשר לקערה. מערבבים את השום, 1/2 כפית מלח, ביצה, וקמח מחיטה מלאה.
מוסיף את הקמח הלבן בכמויות קטנות ומערבבים עד שאתה מקבל בצק דביק עם מרקם לניהול. הפוך את הבצק על משטח מקומח והתגלגל לחבלים דקים. פורסים את הבצק לניוקי בגודל רבע.
מביאים את המים עם 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים את הניוקי למים רותחים אחד בכל פעם, עד שהם כולם צפים בחלק העליון; להסיר עם כפית מחוררת לקערה גדולה; להפריש.
להשליך את כל אבל 1 1/2 כוסות מים מן הסיר ולחזור לחום; להוסיף את קוביית מרק, בירה, מרווה, ופלפל ולהביא לרתיחה; להמשיך לרתוח עד התערובת מפחיתה כמחצית הנפח המקורי שלה, על 15 דקות; להפחית את החום בינוני.
מקציפים את קוביות החמאה לתוך התערובת, אחד בכל פעם, עד שכולם נמסים לתוך הנוזל; מיד להחזיר את הניוקי לתערובת, לכבות את החום, ומערבבים את גבינת הפרמזן. לכסות את הסיר ולאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.