קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ניוקי פולנטה בסגנון רומי

ניוקי פולנטה בסגנון רומי
ניוקי פולנטה בסגנון רומי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, שמן זית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ארטישוק, בסגנון רומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעיל קל צלחת אפייה 8-x 10 אינץ ' עם שמן זית. פרוס פולנטה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; לסדר פרוסות בשכבה אחת בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מחממים סיר 2 ליטר מעל חום בינוני; מוסיפים 1 כף שמן זית ושום כתוש למחבת. מבשלים עד השום רך (2-3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים עגבניות מרוסקות, אורגנו מיובש, מלח, ו 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 10 דקות). רוטב עגבניות כפית על פולנטה; מפזרים מוצרלה טרי Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עד מבעבע וזהב (20-25 דקות).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקשטים עם בזיליקום קצוץ; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות