ניוקי פולנטה בסגנון רומי
ניוקי פולנטה בסגנון רומי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, שמן זית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: פולנטה עם תרד 'סגנון רומי, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ארטישוק, בסגנון רומי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל קל צלחת אפייה 8-x 10 אינץ ' עם שמן זית. פרוס פולנטה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; לסדר פרוסות בשכבה אחת בתבנית אפייה.
מחממים סיר 2 ליטר מעל חום בינוני; מוסיפים 1 כף שמן זית ושום כתוש למחבת. מבשלים עד השום רך (2-3 דקות).
מוסיפים עגבניות מרוסקות, אורגנו מיובש, מלח, ו 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 10 דקות). רוטב עגבניות כפית על פולנטה; מפזרים מוצרלה טרי Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים עד מבעבע וזהב (20-25 דקות).
מקשטים עם בזיליקום קצוץ; לשרת.