ניוקי פומודורו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי Pomodoro. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1077 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, פתיתי צ'ילה, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ניוקי פומודורו, ניוקי עם רוטב פומודורו, ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את הרוטב: לקחת את העגבניות מתוך הפחית, לחתוך לשניים, ולהסיר את הזרעים. חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות ושומרים את המיץ. בסיר, מוסיפים שמן זית ושום וטחון במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והצ ' ילי ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות. במידת הצורך, מוסיפים את המיץ השמור.
תוסיף את הבזיליקום. תסיים עם שמנת.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
אופים את תפוחי האדמה במשך כ 1 עד 1 1/2 שעות, עד מכרז. לגרוף כל תפוח אדמה מתוך עורו לתוך קערת ערבוב. מועך את תפוחי האדמה לעקביות עדינה.
בקערה נפרדת, לשלב חלמונים ביצה, חמאה מומסת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוסיפים את תערובת הביצים לתפוחי האדמה ומערבבים יחד.
מוסיפים קמח לתערובת, 1 כוס בכל פעם, ומערבבים עד חלקה.
לגרוף ולעשות לחמניות בגודל אצבע על לוח מקומח.
חותכים עם סכין לחתיכות בגודל ביס.
לגלגל כל חתיכה על החלק האחורי של מזלג לעשות צורה עגולה. במחבת, להקפיא עד מספיק קשה כדי להתמודד, ולשים לתוך שקיות בגודל חלק.
ממלאים סיר גדול במים ומוסיפים קמצוץ מלח ומרתיחים. זרוק ניוקי לתוך מים רותחים 3 או 4 בכל פעם כך המים לא מפסיקים רותחים. הניוקי מוכן כשהוא צף למעלה.
מסננים ניוקי ולגרוף החוצה לקערה ולהוסיף רוטב.
מוסיפים פרמזן טרי ומגישים.