ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מרשת מזון דורש שמן זית, פלפלים, תפוחי אדמה אדומים וזיתים גאטן. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. מתכונים דומים: דג חרב מטוגן עם זיתים שחורים, עגבניות ומרורם, ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, ו ניוקי ריקוטה עם פטריות ומרורם.
הוראות
מכינים את בצק הניוקי. בסיר גדול, מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעודם עדיין חמים, מקלפים ומעבירים דרך טחנת ירקות או רייסר על קרש פסטה נקי.
מניחים את הפלפלים הקצוצים במגבת וסוחטים כדי לחלץ כמה שיותר נוזלים.
יוצרים באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים את כל הקמח בעזרת כל הקמח.
מניחים את הביצה, המלח והפלפל הקצוץ במרכז הבאר ובעזרת מזלג מערבבים לקמח ותפוחי האדמה, ממש כמו להכין פסטה. לאחר ערבוב הביצה והפלפלים הקלויים, הביאו את הבצק יחד, לישה בעדינות עד שנוצר כדור. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד שהכדור יבש למגע.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו כ -2 כפות מלח.
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית עד כמעט עישון.
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום בהיר, כ -30 שניות.
מוסיפים את הזיתים והעגבניות ומבשלים 3 דקות. להתחמם.
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים. מקמחים את הלוח ומגלגלים כל כדור לחבל בעובי 1 אינץ'.
חותכים את החבל לחתיכות באורך 1 אינץ ' ונותנים לחתיכות להתייבש מעט לפני העיצוב.
מגלגלים את החלקים בשיני המזלג כדי לבסס את הצורה הקלאסית. חוזרים על הפעולה עם יתרת בצק הניוקי. זרוק את הניוקי, 10 עד 15 בכל פעם, למים רותחים ובשל עד שהם צפים אל פני השטח.
מוציאים בעדינות בעזרת כף מחוררת ומוסיפים לתבנית עם הזיתים והעגבנייה.
מוסיפים את מיורן. לזרוק עד מצופה על אש בינונית, על 1 דקה.
מניחים בקערה חמה ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור ניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריג 'ולפסנג סוצ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.