ניוקי פריך "טאטר טוטס
טוגנים "ניוקי פריך" עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן-רג'יאנו, שמן קנולה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תפוחי אדמה מתוקים, קישואים תפוחי אדמה, ו Yam-A-Licious Tater Tots (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות עם 4 סנטימטרים של מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד רך, על 40 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גדולות ולחץ אותם דרך מעשר לתוך קערה גדולה. השליכו את העורות.
תן לתפוחי האדמה להתקרר לחלוטין, כ 1 שעה.
מערבבים את קורנפלור, קמח, גבינה ו 2 כפיות מלח לתוך תפוחי האדמה.
מוסיפים את הביצה ולשים בעדינות עד לקבלת בצק רך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מביאים סיר גדול מאוד של מים לרתיחה ולמלא קערה גדולה עם מי קרח. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך חבל 16 אינץ', על 1 אינץ ' עבה.
מוסיפים רבע מהניוקי למים הרותחים ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהם עולים לפני השטח ואז צפים במשך 20 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הניוקי אל מי הקרח כדי להתקרר, ולאחר מכן להפיץ את הניוקי על מגש נייר מגבוני ולהסתובב עד יבש. חזור עם הניוקי הנותרים.
בסיר גדול, מחממים 2 אינץ ' של שמן ל 37
בזהירות להוסיף רבע ניוקי שמן חם לבשל, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד זהב פריך, 4 עד 5 דקות.
להעביר את" Tater Tots " על צלחת נייר towellined ומפזרים מלח. חזור על לעשות את הנותרים " Tater Tots."
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון