ניוקי קקאו מריר: ניוקי די קקאו
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך קינמון, קמח, סלטה ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו ניוקי-מחבת ניוקי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעוד עדיין חם, לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
הפוך באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים בכל רחבי עם הקמח, באמצעות כל הקמח.
מניחים את הביצה והמלח במרכז הבאר ומשתמשים במזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו להכין פסטה רגילה. לאחר הביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש למגע.
מחלקים את הבצק ל 6 כדורים גדולים.
מגלגלים כל כדור לתוך חבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות ארוכות 1 אינץ'. להעיף את החתיכות של מזלג או לאורך הצד הקעור של פומפיה גבינה להבקיע את הצדדים. זרוק את חתיכות הבצק לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח, על 1 דקה.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את ריקוטה, קקאו, קינמון, סוכר, וקורט של מלח ומערבבים היטב.
מסננים את הניוקי ומניחים אותם בקערה עם תערובת הקקאו. לזרוק מעיל ולהסיר מהקערה.
מניחים בקערה נקייה עם קליפת הדר וצימוקים, טפטוף עם חמאה מומסת ומגישים מיד.