ניוקי ריקוטה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? ניוקי ריקוטה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות משומר, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה, ניוקי ריקוטה, ו ניוקי ריקוטה.
הוראות
מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, ביצים, גבינת פרמזן, מלח, פלפל, ואבקת שום בקערה גדולה עד בשילוב שווה.
מוסיפים קמח נוסף במידת הצורך כדי ליצור בצק רך.
מחלקים את הבצק ל -3 או 4 חתיכות, ומתגלגלים לחבלים בעובי 1/2 אינץ ' על משטח מקומח.
חותכים כל חבל לחתיכות 1 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה מקומטת קלות.
מניחים במקרר עד מוכן לשימוש.
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מערבבים בשום, ומבשלים עד מתרכך וריחני, על 1 דקה.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ופתיתי פלפל אדום; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים 10 דקות. מערבבים בזיליקום מגורר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
בעוד הרוטב מתבשל, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה מעל חום גבוה. מרתיחים את הניוקי עד שהם צפים על פני השטח, 1 עד 2 דקות, ואז לנקז.
כדי להרכיב את המנה, מערבבים את גבינת המוצרלה הקוביות לתוך הרוטב ולאפשר את החום של הרוטב כדי לרכך, אבל לא להמיס את הגבינה.
מניחים ניוקי לתוך קערת הגשה, ואת רוטב כפית overtop.