ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לכם חלמונים, אגוז מוסקט, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות, ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות, ו ניוקי עשב ריקוטה עם רוטב עגבניות מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הניוקי, בעדינות לערבב את הגבינה, חלמונים, מלח, אגוז מוסקט בקערה גדולה עד מעורבב.
באמצעות הידיים שלך, לקפל את הקמח בהדרגה לתערובת הגבינה. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר קמח, תלוי כמה טוב הגבינה נוקזה. לעבוד את הבצק עד שהוא יוצר כדור רופף. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל אחד לתוך חבל ארוך על 3/4 אינץ ' בקוטר. קל אבק כל חבל עם קמח כדי למנוע דבק כאשר אתה חותך אותם לתוך ניוקי.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק אותו קלות בקמח.
חותכים את החבלים לחתיכות באורך 3/4 אינץ ' ומעבירים כל חתיכה לתבנית האפייה.
אתה יכול לבחור להשאיר את הניוקי בחתיכות אלה או ללכת צעד אחד קדימה על ידי גלגול כל חתיכה לתוך כדור. השתמש באגודל שלך, בחלק האחורי של מזלג, או משוט ניוקי קטן לעשות חריצים בצד אחד של הכדורים והזחה קטנה בצד השני.
מעבירים את הניוקי לתבנית האפייה ומקררים, חשופים, עד 24 שעות. (אין לכסות עם מטלית לחה או הניוקי יהיה לרכך. לאחר ניוקי יבש במשך 24 שעות במקרר, הם יכולים להיות מועברים מיכל פלסטיק נוקשה קפוא עד 1 שבוע.
תן להם להפשיר לפני הבישול.
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. בעדינות לזרוק את ניוקי לתוך המים ומבשלים כ 2 דקות, או עד ניוקי בוב על פני השטח. כאשר הם עושים, לבשל במשך 1 דקה יותר ולאחר מכן לנקז, בהזמנת כ 1/4 כוס מי הפסטה.
כדי להכין את רוטב העגבניות, לחמם את העגבניות על חום בינוני גבוה. רזה או משוחרר עם קצת מי פסטה. מערבבים ב 1/2 כוס שמן זית והחמאה עד החמאה משולבת. זרוק את הניוקי עם רוטב העגבניות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מחלקים את הניוקי בין 4 צלחות הגשה טפטוף עם שמן זית.
כדי לנקז את גבינת ריקוטה, לעטוף אותו בעובי כפול של גזה ולהשהות את כדור הגבינה מעל קערה, או לשים את הגבינה עטופה מסננת בסדר רשת או chinois נח על שפת קערה. מקררים בין לילה כדי לתת למי גבינה (נוזל) זמן לנקז מהגבינה לתוך הקערה. זרוק את המי גבינה. הגבינה תהיה די יבשה.קמח הפיצה טיפו 00 המשמש במתכון זה הוא קמח איטלקי מתאים לפיצה ופסטה. (אין להחליף את קמח Tipo מאפה 00!) מספר האפסים מתייחס עד כמה דק הקרקע הקמח הוא, עם אפס אחד כלומר הקמח הוא קרקע פחות דק מאשר קמח כפול אפס.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".