קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה

ניוקי תפוחי אדמה
אם יש לך חמאה, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי מרווה קרועים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מניות בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מלח את המים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה עד פירסינג בקלות עם מזלג, 12 עד 14 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את תפוחי האדמה ולייבש אותם בסיר על אש נמוכה, על 3 דקות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ניתז תפוחי אדמה על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לאסוף את תפוחי האדמה לתוך תלולית ולעשות גם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מפזרים חצי הקמח לתוך הבאר בעדינות להוסיף את הביצים, חלמון ביצה, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מערבבים את החומרים ביד עד לקבלת בצק רך. במידת הצורך, להוסיף יותר קמח, קצת בכל פעם, עד הבצק יש עקביות חלקה, רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6
קמח קלות את משטח העבודה שלך ומחלק את הבצק לשש או שמונה מנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
7
מגלגלים את החלקים לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את הניוקי מעל מזלג לעצב אותם, אם תרצה. לאחר מעוצב, ניוקי ניתן לשמור, על תבנית אפייה מקומטת מכוסה באופן רופף, במקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
כאשר אתה מוכן לשרת את הניוקי, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את הניוקי ומערבבים כמה פעמים כדי לצלול ולהפריד ביניהם. מבשלים ברתיחה עדינה עד שהניוקי רך ורק מתחיל לצוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מסננים את הניוקי ביסודיות ומגישים עם רוטב או גבינה הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס 3/4 כוס (1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח עם 8 עלי מרווה טריים קרועים. מבשלים עד שהחמאה מעט משחימה ומריחה מטורפת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים את הניוקי בצלחת מנה ומפזרים 3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת-רג ' יאנו. כפית את החמאה החומה על הניוקי ומקשטים עם עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.