קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ניוקי תפוחי אדמה

ניוקי תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, רוטב פסטה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
אופים את תפוחי האדמה: מחממים תנור ל 177°. חנית את תפוחי האדמה עם מזלג tines בכמה מקומות סביב כל תפוח אדמה לפרוק לחות כמו תפוחי אדמה לבשל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
אופים את תפוחי האדמה בעורם עד למכרז, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
בואו להתקרר על מתלה, לחתוך אותם פתוח כדי לעזור מגניב ולתת בריחת לחות יותר.
4
מחית תפוחי אדמה מוך: לגרוף את תפוחי האדמה מעורם. מועכים את תפוחי האדמה ומניפים אותם עם מזלג לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
(זה עובד נהדר להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה אם יש לך אחד.) עדיף לעבוד עם תפוחי אדמה כאשר הם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1
מוסיפים את הקמח, הביצה וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
מערבבים ביד עד שיש לך כדור נחמד גמיש של בצק. אל תתערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מגלגלים חתיכות בצק לגלילים ארוכים: מכינים אזור עבודה ואבק אותו בקמח. קח את הבצק, חתיכה בכל פעם, ולגלגל אותו בעדינות עם הידיים עד שיש לך לחמניות על 3/4 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חשוב מאוד לשמור על מגע קל בזמן שאתה מגלגל את הבצק! מגלגלים בעדינות את הבצק עם קצות האצבעות תוך הפעלת הלחץ הקל ביותר החוצה, לא למטה, כדי למשוך את הבצק החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים לחתיכות, וחריצים טופס: 
6
חותכים את צינורות הבצק לחתיכות על סנטימטר אחד ארוך. באמצעות או את הקוצים של מזלג או קצה האצבע שלך, לחץ על חתיכת הבצק לגלגל אותו מעט כדי ליצור הזחה (טוב לתפוס את הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
כשהניוקי מיוצרים, מניחים אותם על תבנית אפייה שטוחה, מאובקים קלות בקמח או מרופדים בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
בשלב זה אתה יכול להקפיא את הניוקי מראש. להקפיא אותם תחילה על מגש מקומח או מרופד, ולאחר מכן פעם קפוא אתה יכול לשים אותם לתוך שקית מקפיא לאחסון קל יותר. כדי לבשל, פשוט לשים את הניוקי הקפוא לתוך המים רותחים לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
9
זרוק ניוקי לתוך מים רותחים: להביא לפחות 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה בסיר רדוד. בעדינות לזרוק את הניוקי, כמה בכל פעם, לתוך המים. ברגע שהם עולים אל פני השטח, להסיר אותם עם כפית מחוררת, ניקוז היטב. לארגן על צלחת מנה חמה. המשך לבשל את הניוקי באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מגישים עם רוטב: ברגע שכל הניוקי מוכנים, יוצקים רוטב פסטה מחומם עליהם ומפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ניוקיניוקי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.