ניוקי תפוחי אדמה עם בולונז
ניוקי תפוחי אדמה עם בולונז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, עלה דפנה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם בולונז, ניוקי בולונז אופים, ו ניוקי בולונז עם תרד.
הוראות
כדי להכין רוטב, לחמם 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר וחזיר; מבשלים 3 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר בשר מחבת, וקריר מעט. דק קוצצים בשר.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פורצ ' יני, שיני שום; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בשר קצוץ, חלב, 3/4 כפית מלח, עגבניות ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. לחשוף ולבשל 45 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטרוזיליה וקורנית; מבשלים 15 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
כדי להכין את הניוקי, מחממים תנור ל 40
אופים תפוחי אדמה ב 400 במשך 1 1/2 שעות או עד הסוף; מגניב מעט.
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו; לגרוף את עיסת. השליכו עורות. עיסת מאש.
מניחים 4 כוסות פירה בקערה גדולה, הזמנה הנותרים פירה לשימוש נוסף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
להוסיף 1 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, חלמונים ביצה 4 כוסות פירה, ומערבבים לשלב. ללוש עד חלקה (כ 2 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מחלקים בצק ל 6 מנות. לעצב כל חלק לתוך חבל באורך 10 אינץ'.
חותכים כל חבל לתוך 10 (1 אינץ') חתיכות; לגלגל כל חתיכה לתוך כדור. עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), באמצעות האגודל או האצבע המורה, לגלגל את חתיכת הבצק במורד הקוצים של מזלג משוריין קל (ניוקי יהיה רכסים בצד אחד ואת indention בצד השני).
מניחים ניוקי על תבנית אפייה מקומטת קלות.
להביא מים גלון 1 לרתיחה בסיר גדול.
הוסף חצי ניוקי; לבשל 3 דקות או עד שנעשה (ניוקי יעלה אל פני השטח).
הסר ניוקי מבושל עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי לא מבושל הנותרים.