ניוקי תרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 676 קלוריות. מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תרד לתינוק, יין לבן, בצל וביצה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ניוקי תרד (ניוקי ורדי), ניוקי תרד, ו ניוקי תרד.
הוראות
1
לניוקי: בסיר ציר גדול על אש גבוהה מרתיחים את תפוחי האדמה, המלח, השום המרוסק והבצל הקצוץ גס עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ניוקי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומחזירים לסיר כדי לאפשר למים להתבשל, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את קוביות הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום הטחון ומטגנים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
6
מוסיפים את התרד ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהתרד נבול, 5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מניחים את התערובת במסננת מונחת מעל קערה כדי לתפוס את הנוזלים כשהיא מתנקזת, ומפעילים לחץ בעדינות כמה פעמים כדי להאיץ את הסרת הנוזלים. שמור 1/2 כוס נוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
כאשר תפוחי האדמה יבשים מעט מקורר, לחתוך אותם בערך לעבור דרך טחנת מזון או ריקר. הניחו בצד. (טיפ של גיא: לאחר שחית את תפוחי האדמה, מורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומאפשרים להם להתייבש עוד יותר כדי להסיר לחות).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
10
בקערת מעבד מזון המצוידת בלהב התחתון, מוסיפים את התרד המסונן, הדופק למחית, ואז מוסיפים את הביצה והחלמון, הקמח, אגוז המוסקט והפרמזן. דופק עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים לקערה גדולה ומקפלים בעדינות את תפוחי האדמה המתובלים, תוך ערבוב עדין עד לאיחוד. יהיה לך בצק רך מאוד. הופכים על לוח מקומח קלות ומגלגלים לנחש בעובי 1 1/2 אינץ'. מאבקים את הבצק קלות בקמח וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגלגלים כל חלק בעדינות עם האגודל ומשאירים כניסה קטנה בצד 1 של הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מניחים את הניוקי המוגמר על תבנית אפייה מקומחת קלות ומרופדת בנייר אפייה. (טיפ של גיא: אם יש לכם זמן, תנו לניוקי לנוח במקרר או במקפיא עד שהוא מתקרר לפני הבישול. זה יעזור לניוקי להחזיק את צורתו טוב יותר).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
ממלאים סיר ציר גדול 3/4 מלא במים, מניחים על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח כשר ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
בינתיים, לרוטב: נגבו את אותה התבנית בה התבשל התרד והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים 3 כפות חמאה וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
17
מוסיפים את פתיתי השום והצ ' ילי ומבשלים 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, מצמצמים למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים את הציר, נוזל התרד השמור, חצי וחצי והגבינה ומצמצמים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
19
מוסיפים את הפלפל, העגבניות ו -2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
20
כשהרוטב מוכן מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים 3 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
21
מוציאים, מסננים ומניחים לנוח 5 דקות.
22
מוסיפים לרוטב ומקשטים בפרמזן וזילוף שמן זית כתית מעולה. הקפיאו כל שאריות ניוקי לארוחה מאוחרת יותר.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.