ניוקי תרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 676 קלוריות. מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תרד לתינוק, יין לבן, בצל וביצה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ניוקי תרד (ניוקי ורדי), ניוקי תרד, ו ניוקי תרד.
הוראות
1
לניוקי: בסיר ציר גדול על אש גבוהה מרתיחים את תפוחי האדמה, המלח, השום המרוסק והבצל הקצוץ גס עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ניוקי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים ומחזירים לסיר כדי לאפשר למים להתבשל, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את קוביות הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את השום הטחון ומטגנים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
6
מוסיפים את התרד ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהתרד נבול, 5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מניחים את התערובת במסננת מונחת מעל קערה כדי לתפוס את הנוזלים כשהיא מתנקזת, ומפעילים לחץ בעדינות כמה פעמים כדי להאיץ את הסרת הנוזלים. שמור 1/2 כוס נוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
9
כאשר תפוחי האדמה יבשים מעט מקורר, לחתוך אותם בערך לעבור דרך טחנת מזון או ריקר. הניחו בצד. (טיפ של גיא: לאחר שחית את תפוחי האדמה, מורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומאפשרים להם להתייבש עוד יותר כדי להסיר לחות).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
10
בקערת מעבד מזון המצוידת בלהב התחתון, מוסיפים את התרד המסונן, הדופק למחית, ואז מוסיפים את הביצה והחלמון, הקמח, אגוז המוסקט והפרמזן. דופק עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
11
מניחים לקערה גדולה ומקפלים בעדינות את תפוחי האדמה המתובלים, תוך ערבוב עדין עד לאיחוד. יהיה לך בצק רך מאוד. הופכים על לוח מקומח קלות ומגלגלים לנחש בעובי 1 1/2 אינץ'. מאבקים את הבצק קלות בקמח וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מניחים את הניוקי המוגמר על תבנית אפייה מקומחת קלות ומרופדת בנייר אפייה. (טיפ של גיא: אם יש לכם זמן, תנו לניוקי לנוח במקרר או במקפיא עד שהוא מתקרר לפני הבישול. זה יעזור לניוקי להחזיק את צורתו טוב יותר).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדום
14
ממלאים סיר ציר גדול 3/4 מלא במים, מניחים על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח כשר ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
בינתיים, לרוטב: נגבו את אותה התבנית בה התבשל התרד והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
16
מוסיפים 3 כפות חמאה וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
17
מוסיפים את פתיתי השום והצ ' ילי ומבשלים 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, מצמצמים למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים את הציר, נוזל התרד השמור, חצי וחצי והגבינה ומצמצמים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
19
מוסיפים את הפלפל, העגבניות ו -2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20
כשהרוטב מוכן מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים 3 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
21
מוציאים, מסננים ומניחים לנוח 5 דקות.
22
מוסיפים לרוטב ומקשטים בפרמזן וזילוף שמן זית כתית מעולה. הקפיאו כל שאריות ניוקי לארוחה מאוחרת יותר.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.