קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ניוקי תרד

ניוקי תרד
ניוקי תרד הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 676 קלוריות. מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תרד לתינוק, יין לבן, בצל וביצה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ניוקי תרד (ניוקי ורדי), ניוקי תרד, ו ניוקי תרד.

הוראות

1
לניוקי: בסיר ציר גדול על אש גבוהה מרתיחים את תפוחי האדמה, המלח, השום המרוסק והבצל הקצוץ גס עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ניוקיניוקי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומחזירים לסיר כדי לאפשר למים להתבשל, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים, במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את קוביות הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום הטחון ומטגנים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
6
מוסיפים את התרד ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהתרד נבול, 5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מניחים את התערובת במסננת מונחת מעל קערה כדי לתפוס את הנוזלים כשהיא מתנקזת, ומפעילים לחץ בעדינות כמה פעמים כדי להאיץ את הסרת הנוזלים. שמור 1/2 כוס נוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
כאשר תפוחי האדמה יבשים מעט מקורר, לחתוך אותם בערך לעבור דרך טחנת מזון או ריקר. הניחו בצד. (טיפ של גיא: לאחר שחית את תפוחי האדמה, מורחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומאפשרים להם להתייבש עוד יותר כדי להסיר לחות).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
10
בקערת מעבד מזון המצוידת בלהב התחתון, מוסיפים את התרד המסונן, הדופק למחית, ואז מוסיפים את הביצה והחלמון, הקמח, אגוז המוסקט והפרמזן. דופק עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים לקערה גדולה ומקפלים בעדינות את תפוחי האדמה המתובלים, תוך ערבוב עדין עד לאיחוד. יהיה לך בצק רך מאוד. הופכים על לוח מקומח קלות ומגלגלים לנחש בעובי 1 1/2 אינץ'. מאבקים את הבצק קלות בקמח וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגלגלים כל חלק בעדינות עם האגודל ומשאירים כניסה קטנה בצד 1 של הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מניחים את הניוקי המוגמר על תבנית אפייה מקומחת קלות ומרופדת בנייר אפייה. (טיפ של גיא: אם יש לכם זמן, תנו לניוקי לנוח במקרר או במקפיא עד שהוא מתקרר לפני הבישול. זה יעזור לניוקי להחזיק את צורתו טוב יותר).
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
ממלאים סיר ציר גדול 3/4 מלא במים, מניחים על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח כשר ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
בינתיים, לרוטב: נגבו את אותה התבנית בה התבשל התרד והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים 3 כפות חמאה וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
17
מוסיפים את פתיתי השום והצ ' ילי ומבשלים 1 עד 2 דקות. מתפיחים עם היין, מצמצמים למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
מוסיפים את הציר, נוזל התרד השמור, חצי וחצי והגבינה ומצמצמים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
19
מוסיפים את הפלפל, העגבניות ו -2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
20
כשהרוטב מוכן מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים 3 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
21
מוציאים, מסננים ומניחים לנוח 5 דקות.
22
מוסיפים לרוטב ומקשטים בפרמזן וזילוף שמן זית כתית מעולה. הקפיאו כל שאריות ניוקי לארוחה מאוחרת יותר.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ניוקיניוקי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוז בייבי תרדארוז בייבי תרד5קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל11/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, בתוספת קמח ספסלקמח, בתוספת קמח ספסל1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4ציפורןשום, קלוף ומרוסק, בתוספת 4 ציפורן, טחוןשום, קלוף ומרוסק, בתוספת 4 ציפורן, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולה, לקישוטשמן זית כתית מעולה, לקישוט1בצל, קלוף, 1/2 קצוץ גס ו 1/2 חתוך לקוביות קטנותבצל, קלוף, 1/2 קצוץ גס ו 1/2 חתוך לקוביות קטנות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר, מחולקפרמזן מגורר, מחולק3קרום: פירורי קרקר גרהםפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת6קצת קישואים קצוציםפרמזן מגורר, לקישוטפרמזן מגורר, לקישוט1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי צ'ילה אדומים כתושיםפתיתי צ'ילה אדומים כתושים1עגבניות רומא, זורעות וחותכות לקוביות 1/4 אינץעגבניות רומא, זורעות וחותכות לקוביות 1/4 אינץ680פלפל האבנרותפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )3קרום: פירורי קרקר גרהםשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.