ניפץ תפוחי אדמה אדומים עם צ'ילי אנצ' ו וגבינת ג'ק יבשה
אם יש לכם שיני שום, שמן זית, גבינת ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), תפוחי אדמה מותכים בגריל ברוטב האריסה ירוק {Comfort Food}, ו ארטישוק תינוק מטוגן בשמן עמוק ממולא בגבינת פלפל ג'ק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' ילי בקערה קטנה; מכסים במים חמים.
הניחו לעמידה עד שתתרככו, כ-15 דקות.
העברה למעבד מיני; תהליך מחית גס (או צ ' ילי קוצצים דק). למדוד 1/4 כוס מחית ולהניח בצד (להזמין כל מחית הנותרים לשימוש אחר). לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
להביא תפוחי אדמה לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 16 דקות.
ניקוז. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מחממים שמן בסיר אותו על חום בינוני-נמוך.
להוסיף 1/4 כוס צ ' ילה מחית ושום; מערבבים 30 שניות.
מוסיפים תפוחי אדמה; מערבבים למעיל. באמצעות גב כף עץ, לרסק תפוחי אדמה עד חתיכות הגדולות הן על 1 אינץ ' קוביות. מערבבים כדי לחמם. מערבבים בגבינה, 1/2 כוס פטרוזיליה וכוסברה.
העברה לקערה, מפזרים הנותרים 1 כף פטרוזיליה, ומגישים.
* זמין בסופרמרקטים רבים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים לטיניים בפריסה ארצית.
"ג' ק היבש "היא גבינה בסגנון מונטריי בסגנון ג' ק, בגילאי שבעה עד עשרה חודשים, בטעם מלא, מוצק, ומושלם לצורם. ניתן למצוא את Dry Jack בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.