ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה בסגנון יפני)
ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה בסגנון יפני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סטייק סינטה, אפוני שלג, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ניקוג'אגה (בשר ותפוחי אדמה), בשר יפני מתובל ותפוחי אדמה, ו ניקוג'אגה, מורימוטו-סגנון (מתכונים דומים).