קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

נמר בוכה (בסגנון תאילנדי בגריל סטייק עם רוטב צ'ילי יבש)

נמר בוכה (בסגנון תאילנדי בגריל סטייק עם רוטב צ'ילי יבש)
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רוטב צדפות, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: סטייקים בגריל עם רוטב עגבניות טבילה קלוי (נמר בוכה, או סו רונג חי Kapeo Ma-Khuea ת ' ט) מ 'אוכל תאילנדי פשוט, סטייק נמר בוכה, ו רוטב צ'ילי, ליים וכוסברה בסגנון תאילנדי.

הוראות

1
מערבבים יחד את רוטב הסויה, רוטב צדפות, סוכר חום, ושמן צמחי בקערת ערבוב בינונית. מעיל את הסטייקים עם תערובת רוטב סויה ולתת להם להשרות בזמן שאתה עובד על רוטב הטבילה. (ראה מתכון קשור כאן).
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
שמן צמחישמן צמחי
רוטב צדפותרוטב צדפות
סוכר חוםסוכר חום
רוטב סויהרוטב סויה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
לקלף ולהסיר את העגבניות. קוצצים את עיסת דק, ומוסיפים אותו רוטב צ ' ילי מיובש מוכן (Jaew); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עגבנייהעגבנייה
3
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, להגדיר את כל המבערים על גריל גז לחום גבוה. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
גריל את הסטייקים, פונה לעתים קרובות, עד doneness הרצוי הוא הגיע (בינוני—נדיר מומלץ-סטייקים צריכים לרשום 52° על מדחום קריאה מיידית כאשר הוסרו מן הגריל).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
5
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 דקות. (ראה את החשיבות של מנוחה בשר).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
חותכים את הסטייקים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומגישים עם רוטב הטבילה. אורז חם ודביק בצד מומלץ מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
אורז דביקאורז דביק
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.