נפוליאון השזיף הטרי
נפוליאון השזיף הטרי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 460 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 22 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קורנפלור, חלב, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נפוליאון השזיף הטרי, טרי ברי נפוליאון, ו פשטידת שזיף טרי.
הוראות
להקציף סוכר קורנפלור בסיר בינוני להתמזג.
מוסיפים 1/4 כוס חלב; להקציף עד קורנפלור מתמוסס.
להקציף הנותרים 3/4 כוס חלב חלמונים ביצה. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת חלקה ועבה ומגיע לרתיחה, על 2 דקות.
מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים עד חלקה. מסננים קרם מאפה לתוך קערה קטנה; להשליך מוצקים מסננת. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה; צמרמורת עד קר, כ 4 שעות.
מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים להתבשל על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס וסירופ מתחיל להתעבות, על 2 דקות.
מוסיפים שזיפים וקליפה כתומה; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד התערובת היא עבה מאוד מופחת 3/4 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות. מגניב. להשליך שעועית וניל. (קרם מאפה וריבת שזיפים ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מקום 1 בצק עלים גיליון על משטח העבודה.
מברשת 1 קצה של גיליון עם מים קרים.
מקום 1 קצה של גיליון מאפה השני על גבי קצה רטוב של גיליון ראשון, חופפים על ידי 2 אינץ', לחיצה לדבוק, ויוצרים מלבן 18x10 אינץ'. באמצעות מערוך, לרדד מאפה 1 גיליון גדול, 19 עד 20 אינץ 'ארוך ו 11 אינץ' רחב.
להעביר מאפה ungreased 18x12x1-inch תבנית אפייה. פירס מאפה בכל מקום עם מזלג. באמצעות סכין חדה, לקצץ בצק כדי להתאים את הסדין.
אופים עד זהב, מדי פעם פירסינג מאפה עם מזלג כדי להסיט מעט, על 25 דקות (מאפה מתכווץ על מלבן 15x10 אינץ'). מגניב לגמרי על הסדין.
בזהירות להעביר מאפה קרש חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך מאפה לשלושה מלבנים 14x3 אינץ'. לקצץ את כל מנות נפוחות של מאפה כדי לשטח ואפילו מעט. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מניחים 1 מלבן מאפה על מגש ארוך. מערבבים קרם מאפה כדי לשחרר.
מורחים 1 כוס קרם מאפה על מלבן מאפה, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל בכל הקצוות (מילואים הנותרים קרם מאפה לשימוש אחר).
מניחים מלבן מאפה שני, צד שטוח למעלה, על קרטון מלבן או סרגל באורך 18 אינץ'.
מורחים עם חצי ריבה (נדיב 1/3 כוס) כדי לכסות. למעלה עם שזיפים פרוסים בקווים מסודרים, צד העור פונה החוצה. באמצעות קרטון מלבן או סרגל כסיוע, שקופית מאפה עם שזיפים על גבי שכבת קרם מאפה, שזיף בצד למעלה.
מורחים ריבת שזיפים שנותרה על צד שטוח (תחתון) של מלבן מאפה שלישי.
מניחים בצד ריבה למטה על שזיפים בשכבת מאפה שנייה. אבק העליון של מאפה עם אבקת סוכר. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר; לא לקרר.)
תחתוך את נפוליאון לרוחב ותגיש.