נפוליאון לב שקדים
נפוליאון שקדים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, שוקולד חצי מתוק של בייקר, פודינג מיידיות בטעם וניל ג'לי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: נפוליאון פרלין עם מילוי קרם שקדים, הברות פרי הדר עם עוגיות שקדים, ו לב אל לב: Coeur לימון לה קרם עם קומפוט כתום דם.
הוראות
פתח 1 גיליון מאפה; לחתוך 12 לבבות עם חותך עוגיות 2 אינץ'.
מקום, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה. חזור על תבנית אפייה שנייה עם שאריות גיליון מאפה.
אופים 20 דקות. או עד חום זהוב. מגניב 1 דקות. על דפי אפייה.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
בינתיים, לנצח תערובת פודינג, חצי וחצי לחלץ עם להקציף 2 דקות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
ממיסים שוקולד לפי ההוראות. פיצול לבבות מאפה אופקית לשניים; למלא בתערובת פודינג, הוספת כ 1 כף. לכל אחד.
מערבבים סוכר ומים חמים עד מעורבב; התפשט על צמרות הלב.
בואו לעמוד עד כמעט להגדיר.
טפטוף עם שוקולד; מערבולת בעדינות עם קיסם.