נפוליאון תות אוכמניות
צריך מנה צמחונית בצד? נפוליאון תות אוכמניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סלסלות אוכמניות, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נפוליאון תות, נפוליאון תות קל, ו Ricotta-נפוליאון תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מניחים 1 סדין פילו על משטח עבודה (לכסות הנותרים פילו עם פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן מגבת מטבח לחה).
מברשת פילו גיליון עם קצת חמאה מומסת ומפזרים 1/2 כפית סוכר. למעלה עם גיליון פילו השני.
מברשת עם קצת חמאה מומסת ומפזרים 1/2 כפית סוכר. חזור עם 2 סדינים פילו יותר, צחצוח כל עם חמאה מומסת ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית סוכר.
חותכים מחסנית פילו במחצית לאורכו; לחתוך לרוחב לשלישים, יצירת שישה ריבועים 4 1/4 אינץ'.
העבר ריבועים ל 1 תבנית אפייה מוכנה, המרווח שווה זה מזה. חזור עם 4 גיליונות פילו יותר כדי ליצור 6 ריבועים יותר; להעביר גיליון אפייה שני, ריווח שווה זה מזה.
פילו אופים עד הזהב אור, על 7 דקות. באמצעות מרית, להעביר ערימות פילו למתלה להתקרר לחלוטין. חזור עם גיליונות פילו הנותרים, חמאה, וסוכר כדי להפוך 36 ריבועים בסך הכל. (ריבועי פילו יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. אחסן בין שכבות של נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
להביא חומץ 4 כפיות סוכר להרתיח בסיר קטן על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד סירופ מופחת 1/4 כוס, על 25 דקות. מקררים עד קור, כ 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. להכניס למקרר.)
Beat mascarpone, שמנת, תמצית וניל, הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערת ערבוב גדולה עד פסגות נוקשות טופס. (Mascarpone מילוי יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מניחים בצד 1/4 של תותים אוכמניות לקישוט.
מניחים 12 ריבועי פילו על משטח העבודה.
מורחים כל אחד עם כף 1 mascarpone מילוי. מכסים עם תותים פרוסים הנותרים.
מורחים 1 כף מילוי על תותים.
מניחים עוד 12 ריבועי פילו על גבי מילוי עם פינות מעט askew אל הכיכר התחתונה.
מורחים כל ריבוע עם 1 כף מילוי. מכסים באוכמניות שנותרו.
מורחים 1 כף יותר מילוי על אוכמניות. למעלה עם סופי 12 ריבועי פילו עם פינות מעט askew לכיכר האמצעית. (ניתן לעשות 3 שעות קדימה.
מניחים נפוליאונים על 2 סדינים אפייה גדולים. מכסים ומקררים.)
כפית של מילוי מעל כל נפוליאון.
מקשטים עם פרוסות קש ברי שמורות אוכמניות. אבק עם אבקת סוכר.
מקום 1 נפוליאון במרכז כל צלחת.
טפטוף הפחתת בלסמי סביב קצה צלחות.
* גבינת שמנת איטלקית, זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.