נפיחת אורז סלמון
נפיחת אורז סלמון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 306 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סלרי, חלב, סלמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון פאף, סלמון בבצק עלים, ו סלמון בצק עלים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא ביצים וחלב. מערבבים פנימה את הסלמון, האורז, הבצל, הסלרי, מיץ הלימון ורוטב ווסטרשייר.
מעבירים לרדוד משומן 1-1 / 2-קראט. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 20 דקות.
מפזרים גבינה; אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר