נקטרינה-פשטידות יד פטל
נקטרינה-פאי יד פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה, נקטרינה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו נקטרינה-פשטידות יד פטל, עוגות יד פטל, ו פשטידות יד אפרסק פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר קלף. בקערה, מערבבים נקטרינה, פירות יער ו 2 כפות. סוכר. על פיסת קלף אחרת, לחתוך בצק עלים לארבעה ריבועים שווים. בקערה, להקציף ביצה עם 1 כפית. מים.
מברשת קצוות של ריבוע מאפה עם ביצה לשטוף. כף 1/4 של תערובת פירות על מרכז מאפה. מקפלים מאפה באלכסון כדי ליצור משולש. באמצעות מזלג, לחץ כדי לאטום את הקצוות. חזור עם שאריות מאפה ופירות.
להעביר פשטידות לתבנית אפייה.
מברשת צמרות עם ביצה לשטוף; מפזרים 1 כפית. סוכר.
חותכים חריץ קטן בחלק העליון של כל עוגה.
אופים עד פשטידות הן חום זהוב, 20 עד 25 דקות, גיליון מסתובב מלפנים לאחור באמצע הדרך. אפשר לפשטידות להתקרר על מתלה תיל לפחות 10 דקות לפני ההגשה.