נקניק איטלקי בגריל ופלפל פעמון קפלים
נקניק איטלקי בגריל ופלפל פלפל קפלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, תיבול, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: נקניק איטלקי בגריל ופלפל פעמון קפלים, פאייה נקניקייה ופלפל פעמון איטלקית, ו פאייה נקניקייה ופלפל פעמון איטלקית.
הוראות
גז חום או גריל פחם. כאשר הגריל מחומם, מקמו קישורי נקניק על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. לבשל 10 דקות, להסתובב מדי פעם.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב פלפלים, בצל, שמן, תיבול איטלקי ומלח; לזרוק לערבב.
מקום בסל גריל (גריל "ווק").
לאחר הנקניקיות מבושלות במשך 10 דקות, מוסיפים סל גריל לגריל. מבשלים עוד 10 עד 15 דקות או עד שהנקניקיות כבר לא ורודות במרכז והירקות רכים, הופכים נקניקיות וסלסלת טלטול מדי פעם כדי לערבב ירקות.
כדי לחמם את קפלי פיתה, מיקרוגל 2 פיתה מתקפל על גבוה על 30 שניות; לחזור עם קפלי פיתה הנותרים. פיתה העליון מתקפל עם נקניקיות ותערובת פלפל. למעלה כל אחד עם גבינה; לקפל מעל.