נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל
המתכון נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ רציני אוכל יש 548 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, פלפלים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל מתוק וחמוץ, נקניק איטלקי בגריל עם פלפל מתוק וחמוץ, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך משחימים כתמים, כ 8 דקות.
הסר מן החום ומערבבים עד הסוכר הוא מומס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
העברת תערובת פלפל למחבת אלומיניום חד פעמית 10 אינץ ' מרובע. לחלופין, לבנות מגש מתוך שכבה כפולה של רדיד אלומיניום חובה כבדה, 10 אינץ 'מרובע, עם צדדים על 2 אינץ' גבוה. נקניקי נסטלה לתערובת פלפל.
מניחים מגש בצד חם של גריל ומבשלים עד רותח, על 4 דקות. להחליק לצד קריר יותר של הגריל. מכסה גריל עם פתחי אוורור מעל הנקניקיות. מבשלים עם כל פתחי האוורור פתוחים עד נקניקיות לרשום 140° עד 63° על מדחום לקרוא מיידית, על 20 דקות, מפנה פעם באמצע.
הסר מכסה. באמצעות מלקחיים, להסיר נקניקיות מן הפלפלים ומניחים ישירות על סורגים בישול על הצד החם של הגריל. לבשל, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב פריך, על 3 דקות בסך הכל. חזור לפלפלים. טוסט לחמניות מעל הצד החם של גריל אם תרצה בכך.
מגישים נקניקיות עם לחמניות ופלפלים חמוצים ומתוקים.