נקניק איטלקי ומחבת אורזו
המתכון האיטלקי נקניק ומחבת Orzo יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-20 דקות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פסטה rosamarina, עגבניות שימורים, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף איטלקי קרמי ומחבת אורזו, נקניק ומחבת קז'ון Orzo שמנת, ו מרק נקניק איטלקי Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. בינתיים, לבשל ירקות לפי ההוראות.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד.
מערבבים עגבניות, פסטה מבושלת וירקות למחבת עם נקניק; חום עד חם.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון