תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ופלפלים עם פנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 704 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פסטה, גבינת פרמזן, ו / או פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . נסו פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים, נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה, ו נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הנקניק ב 2 קבוצות ומבשלים עד שהוא משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
הסר נקניק עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את הפלפלים והבצל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מערבבים את רוטב הפסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
חום לרתיחה. להחזיר את הנקניק למחבת ולהפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד הנקניק מבושל דרך והירקות רכים.