נקניק איטלקי ופלפלים עם פנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ופלפלים עם פנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 704 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פסטה, גבינת פרמזן, ו / או פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . נסו פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים, נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה, ו נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ב 2 קבוצות ומבשלים עד שהוא משחימים היטב.
הסר נקניק עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השמן שנותר.
מוסיפים את הפלפלים והבצל ומבשלים 5 דקות.
מערבבים את רוטב הפסטה למחבת.
חום לרתיחה. להחזיר את הנקניק למחבת ולהפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד הנקניק מבושל דרך והירקות רכים.
מגישים מעל הפסטה ומפזרים גבינה.