קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

נקניק איטלקי ושעועית ירוקה

נקניק איטלקי ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ושעועית ירוקה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 627 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא עגבניה, שעועית עמק, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שעועית קנליני ונקניק איטלקי, נקניק איטלקי ושעועית לבנה, ו קסולה איטלקית עם נקניק ושעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מערבבים בתערובת פסטה לא מבושלת ורוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר), חלב ומים חמים.
מרכיבים שתצטרך
המבורגר הלפרהמבורגר הלפר
תערובת רוטבתערובת רוטב
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעועית ירוקה; מכסים ומבשלים כ 10 דקות יותר או עד שעועית ופסטה הם מכרז. מערבבים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
4
הסר מהחום.
5
כיסוי; תן לעמוד 5 דקות (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק