נקניק איטלקי ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ושעועית ירוקה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 627 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא עגבניה, שעועית עמק, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שעועית קנליני ונקניק איטלקי, נקניק איטלקי ושעועית לבנה, ו קסולה איטלקית עם נקניק ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים בתערובת פסטה לא מבושלת ורוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר), חלב ומים חמים.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעועית ירוקה; מכסים ומבשלים כ 10 דקות יותר או עד שעועית ופסטה הם מכרז. מערבבים עגבניות.
כיסוי; תן לעמוד 5 דקות (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).