קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

נקניק איטלקי ושעועית לבנה

נקניק איטלקי ושעועית לבנה
המתכון נקניק איטלקי ושעועית לבנה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות שימורים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: נקניק איטלקי ומחבת שעועית לבנה, נקניק איטלקי עם שעועית לבנה ענקית ורדיקיו, ו נקניק איטלקי ומרק כרוב עם שעועית לבנה.

הוראות

1
הסר תרמילים מנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים נקניק, ומבשלים 8 דקות, או עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים אורגנו ושאר החומרים; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית