נקניק איטלקי עם עגבניות ופנה
נקניק איטלקי עם עגבניות ופנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך מרק בשר, שמן צמחי, קישורי נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פנה אפוי עם נקניק איטלקי ועגבניות מיובשות, פנה מחיטה מלאה עם נקניק הודו איטלקי, ברוקולי, עגבניות ופרמזן, ו פנה עם נקניק, עגבניות ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, לחתוך נקניק לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'. תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק; מוקפץ 4 עד 6 דקות או עד חום. מערבבים במרק. מכסים ומבשלים על אש בינונית 5 דקות.
מערבבים סקווש, עגבניות ו 2 כפות של בזיליקום.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בבצלים. מבשלים חשפו 1 דקה.
לזרוק פסטה, שמן הנותרים 2 כפות בזיליקום. מחלקים פסטה בין קערות. למעלה עם תערובת נקניק.