נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון
נסו פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, מילוי פטריות וערמונים צמחוני, ו ערמון ופטריות בר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד שכבר לא ורוד, על 8-10 דקות, לשבור אותו כמו שאתה הולך ומניח אותו בצד.
מוסיפים את החמאה, הבצל והסלרי למחבת עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שום, טימין, מרווה, מלח ופלפל וטחון עד שהכל רך ופשוט מתחיל חום, על 10-12 דקות.
מוסיף את היין, deglaze המחבת ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מערבבים את הנקניקיות, הירקות, הפטרוזיליה, ערמונים ולחם בקערה גדולה ומערבבים במניה עד שכל הלחם לח אך לא רטוב.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש 177° במשך 20 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עד העליון הופך חום נחמד וזהוב, על 10 דקות.
מרכיבים
1
לחם איטלקי בן יום לחתוך 3/4 קוביות12 כפיות אבקת שום
גרוטאות טריות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סלרי, חתוך לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציר עוף, חם1קומץ
פטרוזיליה, קצוצה2ציפורן
שום, קצוץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ערמונים קלויים וקילוף, חצוי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פטריות, לרבעים12 כפיות אבקת שום
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל, חתוך לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
מרווה, קצוץ6שרימפס וורידים
מלח ופלפל לפי הטעם12 כפיות אבקת שום
טימין, קצוץ