נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון
נסו פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, מילוי פטריות וערמונים צמחוני, ו ערמון ופטריות בר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד שכבר לא ורוד, על 8-10 דקות, לשבור אותו כמו שאתה הולך ומניח אותו בצד.
מוסיפים את החמאה, הבצל והסלרי למחבת עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שום, טימין, מרווה, מלח ופלפל וטחון עד שהכל רך ופשוט מתחיל חום, על 10-12 דקות.
מוסיף את היין, deglaze המחבת ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מערבבים את הנקניקיות, הירקות, הפטרוזיליה, ערמונים ולחם בקערה גדולה ומערבבים במניה עד שכל הלחם לח אך לא רטוב.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש 177° במשך 20 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עד העליון הופך חום נחמד וזהוב, על 10 דקות.
מרכיבים
1
לחם איטלקי בן יום לחתוך 3/4 קוביות1גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סלרי, חתוך לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציר עוף, חם1קומץ
פטרוזיליה, קצוצה2ציפורן
שום, קצוץ227פלפל האבנרו
נקניק איטלקי, תרמילים הוסרו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ערמונים קלויים וקילוף, חצוי113פלפל האבנרו
פטריות, לרבעים1גבינת פרמזן מגוררת
סטייקים של ניו יורק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל, חתוך לקוביות2קרום: פירורי קרקר גרהם
מרווה, קצוץ6קצת קישואים קצוצים
מלח ופלפל לפי הטעם1גבינת פרמזן מגוררת
טימין, קצוץ