נקניק באפלו עטוף פנקייק עם סירופ ביתי
נקניקיית באפלו עטופה פנקייק עם סירופ ביתי עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 3531 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.86 דולר למנה. גשו לסופר וקנו ביצים, נקניקיות באפלו, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו תערובת פנקייק מיידית תוצרת בית וסירופ אוכמניות, פנקייק מחסנית עם סירופ, ו סירופ פנקייק אוכמניות-דל פחמימות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, מקציפים יחד את צבעי המאכל, הביצים, המלח והסוכר עד לערבוב טוב, בערך 1 דקה.
מוסיפים את החלב והשמן ומערבבים היטב עוד דקה.
בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים אותו לאט לאט למרכיבים הרטובים, מעט בכל פעם, תוך ערבוב עדין לאחר כל תוספת. לאחר הוספת כל החומרים היבשים, מערבבים עוד כמה פעמים לשילוב, אך אל תערבבו יתר על המידה. זה בסדר שיש כמה גושים קטנים.
מקררים את הבלילה לפחות 2 שעות, אבל עדיף לתת לו לשבת לילה.
מחממים מחבת לבינונית-גבוהה.
כף על הגריל כ -3 כפות בלילה לפנקייק. מבשלים בצד אחד עד להופעת בועות והקצוות יבשים, כ -2 דקות. הופכים את הלביבות ומבשלים בצד השני עד שהתחתית מזהיבה, בערך 1 1/2 דקות.
מוציאים את הלביבות לצלחת ומכניסים לתנור או לחמם אותם. חזור על הפעולה להכנת 8 לביבות
מניחים את נקניקיות התאו על המחבת ומבשלים עד שהם כבר לא ורודים באמצע, הופכים כשהם מתבשלים כך שהם משחימים בצורה אחידה, כ -3 דקות. אם הוא מבושל יותר מדי זמן, נקניקיית באפלו מתייבשת מאוד.
מניחים נקניקיות באפלו על גבי כל פנקייק.
מגלגלים את הפנקייק סביב הנקניק. למעלה עם סירופ תוצרת בית של טלי.
בסיר גדול שלבו את המים, המלח, הסוכר וסירופ התירס.
מניחים על הכיריים על אש בינונית - גבוהה ומביאים לרתיחה איטית. ממשיכים רותחים בחום בינוני במשך כ 1 1/2 שעות עד סירופ הופך בצבע ענבר.
מסירים את הסירופ מהאש ומוסיפים את טעם המייפל. מצקת מעל הפנקייק. הסירופ מוגש בצורה הטובה ביותר חםזה יכול להיות מחומם על התנור או במיקרוגל.