קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

נקניק באפלו עטוף פנקייק עם סירופ ביתי

נקניק באפלו עטוף פנקייק עם סירופ ביתי
נקניקיית באפלו עטופה פנקייק עם סירופ ביתי עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 3531 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.86 דולר למנה. גשו לסופר וקנו ביצים, נקניקיות באפלו, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו תערובת פנקייק מיידית תוצרת בית וסירופ אוכמניות, פנקייק מחסנית עם סירופ, ו סירופ פנקייק אוכמניות-דל פחמימות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, מקציפים יחד את צבעי המאכל, הביצים, המלח והסוכר עד לערבוב טוב, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים את החלב והשמן ומערבבים היטב עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים אותו לאט לאט למרכיבים הרטובים, מעט בכל פעם, תוך ערבוב עדין לאחר כל תוספת. לאחר הוספת כל החומרים היבשים, מערבבים עוד כמה פעמים לשילוב, אך אל תערבבו יתר על המידה. זה בסדר שיש כמה גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מקררים את הבלילה לפחות 2 שעות, אבל עדיף לתת לו לשבת לילה.
5
מחממים מחבת לבינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
כף על הגריל כ -3 כפות בלילה לפנקייק. מבשלים בצד אחד עד להופעת בועות והקצוות יבשים, כ -2 דקות. הופכים את הלביבות ומבשלים בצד השני עד שהתחתית מזהיבה, בערך 1 1/2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מוציאים את הלביבות לצלחת ומכניסים לתנור או לחמם אותם. חזור על הפעולה להכנת 8 לביבות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מניחים את נקניקיות התאו על המחבת ומבשלים עד שהם כבר לא ורודים באמצע, הופכים כשהם מתבשלים כך שהם משחימים בצורה אחידה, כ -3 דקות. אם הוא מבושל יותר מדי זמן, נקניקיית באפלו מתייבשת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מניחים נקניקיות באפלו על גבי כל פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביזוןביזון
10
מגלגלים את הפנקייק סביב הנקניק. למעלה עם סירופ תוצרת בית של טלי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
בסיר גדול שלבו את המים, המלח, הסוכר וסירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מניחים על הכיריים על אש בינונית - גבוהה ומביאים לרתיחה איטית. ממשיכים רותחים בחום בינוני במשך כ 1 1/2 שעות עד סירופ הופך בצבע ענבר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
מסירים את הסירופ מהאש ומוסיפים את טעם המייפל. מצקת מעל הפנקייק. הסירופ מוגש בצורה הטובה ביותר חםזה יכול להיות מחומם על התנור או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מצקתמצקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה