נקניק, בייקון, תפוח ולחם תירס מלית
נקניק, בייקון, תפוח ולחם תירס מלית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 428 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה מ Allrecipes יש 94 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בייקון, נקניקיות חזיר, מלח ופלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה טוב. נסו לחם תירס, נקניק, ומילוי תפוחים, מלית לחם תירס בייקון תפוח, ו לחם תירס ומילוי נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9x13 אינץ ' תבנית אפייה.
מניחים את לחם תירס קוביות ומילוי לחם לערבב לתוך קערה גדולה. תניח בצד.
מניחים את הנקניקים הקצוצים ונקניקיות טחון במחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה.
מסננים, ומניחים נקניק לתוך קערה. באמצעות אותו מחבת, לבשל את הבייקון על אש בינונית עד להשחים באופן שווה.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מסננים שומן בייקון עודף מהמחבת. מערבבים את הנקניק מבושל ובייקון לתוך תערובת לחם תירס.
באמצעות אותו מחבת, לבשל את הסלרי והבצל על חום בינוני עד שקוף ומכרז, על 5 דקות. מערבבים לתוך תערובת לחם תירס.
מערבבים את הפטריות, הפטרוזיליה והתפוחים לתוך תערובת לחם התירס. מתבלים במלח, פלפל וחכם.
יוצקים מספיק מרק עוף על תערובת לחם התירס כדי להרטיב ביסודיות, ולזרוק להפיץ באופן שווה. כפית את התערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה קלוי והמרכז הוא מוצק, כ 45 דקות.