קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

נקניק גביני ריגטוני

נקניק גביני ריגטוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק גבינה Rigatoni. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. אם יש לך רוטב מרינרה, ריגטוני, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ריגטוני אפוי גביני, גבינה ברוקולי Rigatoni, ו גבינה ברוקולי Rigatoni (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים את rigatoni על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מטגנים את הבצל בשמן זית במחבת מעל חום בינוני עד לזהב, 3 עד 4 דקות. להתפורר בנקניק, להוסיף את הפלפל האדום כתוש ומבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
נקניקנקניק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את רוטב המרינרה, מערבבים הכל יחד ומבשלים 5 עד 7 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
5
כדי להרכיב, להוסיף על 2 כפות של הרוטב-רק מספיק כדי לצפות את החלק התחתון - לתבנית אפייה. ואז שכבה חצי מהאטריות המקוררות, חצי מקוביות המוצרלה וחצי מהרוטב הנותר. חזור על התהליך: שכבת האטריות שנותרו, מוצרלה ורוטב, ולאחר מכן העליון עם פרמזן. לכסות ולשים במקרר או מקפיא עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מבשלים את הריגטוני עד מחומם דרך מבעבע, 25 דקות ישר מהמקרר, או 2 שעות ישירות מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מקשטים עם פטרוזיליה טחון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה