נקניק הודו איטלקי עם שלושה פלפלים
נקניק הודו איטלקי עם שלושה פלפלים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך נקניקיות הודו, תפוחי אדמה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: נקניק הודו איטלקי ופלפלים עם פסטת עניבת פרפר, נקניק איטלקי עם פלפלים, ו נקניק איטלקי ופלפלים.
הוראות
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת במחבת קלייה מצופה ספריי בישול.
טפטוף עם 1 כפית שמן, ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור. זרוק למעיל.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד מכרז, מפנה מדי פעם.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לחמם 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. לנקב את תרמילי הנקניק כמה פעמים עם מזלג.
מוסיפים נקניקיות למחבת; מבשלים 5 דקות או עד חום קל.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת.
מוסיפים פלפלים; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים 1/4 כפית מלח, חומץ, רוזמרין ופלפל אדום כתוש. להחזיר נקניקיות למחבת; לכסות ולבשל על אש בינונית-נמוכה 15 דקות או עד הנקניקיות נעשות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.