קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף

נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה נקניק הודו תרד עם רוטב עגבניות פיקנטי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תרד, אורגנו, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף, לזניה נקניק תרד וטורקי, ו לזניה של נקניק הודו ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים נקניקיות; sauté עד חום, באמצעות מזלג לשבור את הבשר לחתיכות גסות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מוסיפים רוטב עגבניות חריף. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לטאטא ריקוטה, תרד, 1 כוס פרמזן, ביצים, שמנת, בזיליקום, אורגנו ופלפל בקערה גדולה. תניח בצד.כפית 1 כוס רוטב מעל החלק התחתון של 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים 3 אטריות על רוטב בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מורחים 1 כוס רוטב על אטריות. כפית 1 תערובת ריקוטה על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מפזרים 1/4 כוס פרמזן ו 1 כוס פרובולון מעל תערובת ריקוטה. חזור על שכבות עם 3 אטריות, 1 כוס רוטב, 1 תערובת ריקוטה כוס, 1/4 כוס פרמזן ו 1 כוס פרובולון. סדר הנותרים 3 אטריות על גבינות. כפית 1 כוס רוטב על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פרמזן ו 1 כוס פרובולון על לזניה. שאריות של תערובת ריקוטה על הלזניה. כפית 2 1/2 רוטב כוסות סביב בובות ריקוטה. בחוזקה לכסות את תבנית אפייה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
אופים לזניה 50 דקות; לחשוף ולהמשיך לאפות עד אטריות מכרז לזניה חם מבעבע, כ -25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
תנו ללזניה לעמוד 15 דקות לפני ההגשה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים. לחמם מחדש, מכוסה בנייר כסף, ב 177°. תנור על 45 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בינתיים, לחמם מחדש את הרוטב בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מגישים לזניה, עובר רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק