נקניק הודו, פטריות ותפוחי אדמה מוקרמים
נקניק הודו, פטריות ותפוחי אדמה מוקרמים נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, פטריות קרמיני, מרק עוף דל נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. נסו גבינה תפוחי אדמה מוקרמים עם נקניק הודו ופטריות, נקניק ופנה פטריות מוקרם, ו מוקרם תפוחי אדמה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק למחבת, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
הסר נקניק מהמחבת; ניקוז. נגב מחבת עם מגבות נייר. ממיסים חמאה במחבת.
מוסיפים בצל; לטגן 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; לטגן 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח; לטחון 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; העליון עם גבינה. מכסים ואופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד הזהב.