נקניק ו Broccolini ריזוטו דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 780 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, בצל, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: נקניק ופיצת Broccolini, נקניק אייס, מוצרלה, Broccolini ופסטה פנה, ו נקניק סיני Broccolini אורז מטוגן.
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום 1 כף חמאה בתנור הולנדי או עציץ עמיד מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את broccolini ומערבבים ומטגנים עד רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
4
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הנקניק, בצל וגזר לסיר ומבשלים, מפרידים את הבשר, עד להשחמה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את האורז ושום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מוסיפים את היין לסיר ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מעבירים את הסיר לתנור ואופים עד שהאורז רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
תוציא את הסיר מהתנור. (אל תדאג אם הריזוטו נראה רטוב; זה יהיה להתעבות כאשר אתה מוסיף את הגבינה.) מערבבים במרץ את 2 כפות הנותרים חמאה והגבינה עד שמנת, 1 עד 2 דקות. מערבבים בברוקוליני ומחלקים בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.