קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

נקניק וגבינה מניקוטי

נקניק וגבינה מניקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות וגבינה מניקוטי. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, נקניקיות, מיכל אחד 15 אונקיה גבינת ריקוטה חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נקניק גבינה מניקוטי, מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת, ו נקניק מניקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירס כל נקניק מספר פעמים עם קצה הסכין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מניחים נקניקיות בסיר גדול כבד; מוסיפים בצל. כיסוי; לבשל על אש בינונית-נמוכה 5 דקות. הפוך נקניקיות מעל; מערבבים בצל. מכסים וממשיכים לבשל עד נקניקיות לשחרר קצת שומן ובצל מתחיל צבע, על 5 דקות. לחשוף; להגדיל את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים יין ומבשלים עד היין מתאדה ובצל זהוב, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מהחום.
5
להתאים טחנת מזון ישירות על מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים עגבניות עם מיצים ומחית דרך טחנה למחבת, משאירים רק זרעים מאחורי וגירוד כל עיסת העגבניות מהחלק התחתון של טחנת מזון למחבת; או עגבניות מחית עם מיצים במעבד, ואז מסננים את הזרעים ומוסיפים מחית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פלפל אדום מרוסק. מבשלים בעדינות רבה על אש נמוכה עד רוטב מתעבה ומפחית כדי scant 2 כוסות, ערבוב רוטב ולהפוך נקניקיות מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מוסיפים בזיליקום מרוסק ורוטב רותח 5 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להעביר נקניקיות לצלחת וקריר. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מניחים ריקוטה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מערבבים בקוביות פרובולון, 2 כפות פרמזן מגורר, ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11
חותכים נקניקיות לקוביות 1/4 אינץ'; מערבבים לתוך תערובת גבינה. מילוי העונה לפי הטעם במלח. (רוטב ומילוי ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
קוק מניקוטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד עדיין קצת מוצק לנשוך ועל 3/4 מבושל, על 7 דקות (בהתאם למותג). באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר manicotti מן הסיר לסדין מצופה בנייר כסף אפייה מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מברשת שמן זית על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'; להפיץ רוטב 3 כפות מעל. באמצעות כפית, למלא כל אחד 12 manicotti עם כ 1/3 כוס גבינה-תערובת נקניק. מסדרים פסטה ממולאת בשכבה אחת בצלחת מוכנה וברוטב כף שנותר. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד; מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה ממולאתפסטה ממולאת
מניקוטימניקוטי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מפזרים הנותרים 3/4 כוס פרמזן על גבי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
אופים מניקוטי חשוף עד מחומם דרך ורוטב מבעבע על תחתית המנה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בואו מניקוטי לעמוד 5 דקות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי