נקניק וכרוב אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק וכרוב אדום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 310 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוח סבתא סמית', סוכר חום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כרוב ונקניקיית חזיר-Tripp נקניק, ו כרוב עם נקניק פולני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניק; לטגן 4 דקות.
מוסיפים תפוח, בצל וכרוב; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הנקניק, המיץ, היין, הסוכר והמלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.