נקניק ועגבניות Rigatoni
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק ועגבניה Rigatoni. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם בצל, רסק עגבניות, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו נקניק עם ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת, Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות וארוגולה, ו Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, לבשל נקניק במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם.
ניקוז; לחזור למחבת. מערבבים בצל ורסק עגבניות; מכסים. לבשל 15 דקות. או עד בצל רך ונקניק נעשה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
להוסיף תערובת נקניק; לערבב קלות. למעלה עם פטרוזיליה וגבינה.