נקניק ועדשים עם שומר
גשו לסופר וקנו זרעי שומר, קישורי נקניק, חומץ יין אדום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק ושומר כדורי בשר עם עדשים, צלעות חזיר עם שומר מטוגן ועדשים, ו זרעי כמון ושומר בציפוי Ahi עם עדשים מתובלים.
הוראות
להביא עדשים, מים, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, נחשף, עד העדשים הם רק רך אבל לא מתפרקים, 12 עד 25 דקות.
בעוד עדשים מבשלים, לחתוך נורת שומר לקוביות 1/4 אינץ ' וקוצצים מספיק שברי שומר למדוד 2 כפות.
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן מערבבים בצל, גזר, נורה שומר, זרעי שומר, ושאר כפית מלח. מכסים מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם מאוד רך, על 10 דקות.
בינתיים, קל זין נקניקיות בכמה מקומות עם קצה של סכין חדה, ואז לבשל נקניקיות בשארית 1/2 שמן כפות במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
מסננים עדשים מבושלות בתוך מסננת להגדיר מעל קערה ומי בישול מילואים. מערבבים עדשים לירקות עם מספיק מי בישול להרטיב (1/4 עד 1/2 כוס) ומבשלים מעל חום מתון עד מחומם דרך. מערבבים פטרוזיליה, פלפל, 1 כף חומץ, ו 1 כפות שומר. מתבלים בחומץ ומלח.
חותכים נקניקיות באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מגישים עדשים עקף עם נקניק ומפוזר עם כפות שומר שנותרו.
טפטוף בכל רחבי עם שמן זית כתית.