קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

נקניק ופיצה צנונית

נקניק ופיצה צנונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ורדיצ'יו Pizzzan. מתכון זה נטול גלוטן, ידידותי למפת מספוא, קטוגני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 878 קלוריות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם נקניק בתפזורת, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק, רדיקיו ופיצת בוראטה, נקניק, רדיקיו ופיצת מוצרלה, ו קוואטלי עם נקניק ורדיקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
להעביר עגבניות לקערה בינונית בערך למחוץ ביד. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' תחת broiler ולמקם אבן או פלדה על מתלה. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (500 או 550 ° F) לפחות 45 דקות. לחלופין, להשתמש פיצה קומקום להוסיף גריל פלדה אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק לתוך מעגל 10 עד 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה על ידי עטיפת פרקי אצבעות בעדינות מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
העברה לקליפת פיצה עץ משוריינת.
6
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מורחים שכבה דקה של רוטב על פיצה, ואחריו 1/4 של מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מורחים 1/4 של נקניק מעל פיצה בחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מורחים 1/4 של רדיקיו ו 1/4 של פרמזן באופן שווה על פיצה.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
מפזרים קלות עם מלח, מוסיפים 6 עלי בזיליקום, טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
העברת פיצה לאבן חמה או פלדה צלייה עד הקצוות הם נפוחים חרוך קלות התחתון הוא פריך, מסתובב באופן קבוע אפילו לבישול, 3 עד 6 דקות בסך הכל. לאחזר פיצה עם קליפת מתכת ולהעביר ללוח חיתוך. תחתוך ותגיש מיד. בינתיים, לעבור תנור בחזרה 288° לחמם אבן לפיצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
חזור על שלבים 4 עד 6 עבור הפיצות שנותרו.