נקניק ופיצה שוויצרית
המתכון בשר חזיר ופיצה שוויצרית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם רוטב לסלט, חזיר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. נסו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), כרוב, פיצה שוויצרית ועגבנייה, ו פיצה ארטישוק שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°. תרסיס מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
יוצקים ביצים למחבת. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח.
מניחים פיצה קרום על גיליון עוגיות ungreased.
מערבבים מיונז וחרדל; להפיץ באופן שווה על קרום. למעלה עם ביצים, בשר חזיר, בצל, פלפל וגבינה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד גבינה מותכת.