קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

נקניק " ופריטטה אטריות

נקניק
, שהוא מוצק. נסו "נקניק" ופריטטה אטריות, אטריות קישואים ופריטטה תרד עם גבינת עיזים, ו פונטינה, תרד ותפוחי אדמה אטריות ביצה פרטטה מאפינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, להכות ביצים עם מקציף תיל עד מעורבב. מערבבים במרק, נקניק, פלפל ותבלינים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים למחבת nonstick 12 אינץ ' ovenproof.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
אופים 25 עד 30 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים גבינה מעל. כיסוי; תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
חתוך לחתיכות כדי לשרת.
6
מפזרים עלי בזיליקום מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים