נקניק ושעועית ראגו על מקרוני קינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ושעועית ראגו על מקרוני קינואה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, גבינת רומנו, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק טוסקנה Crockpot וראגו שעועית לבנה עם ניוקי חמאה, נקניק ושומר ראגו, ו נקניק ופטריות ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף נקניק; לבשל עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים את המרק ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים פסטה, מערבבים היטב. למעלה באופן שווה עם גבינה.