נקניק חזיר משלך וביצים מטוגנות
נקניק החזיר המעורבב שלך וביצים מטוגנות יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פתיתי צ'ילה, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק, נקניק-קציצות פרובולון עם ביצים מטוגנות, ו נקניק וגרגרי צ'דר עם ביצים מטוגנות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הבשר בקערה גדולה ומערבבים יחד עם הידיים.
מוסיפים קמצוץ טוב של מלח כשר, פתיתי צ ' ילה, זרעי שומר, קאיין, פירורי לחם ופרמזן.
מערבבים כדי למזג ולאחר מכן ליצור את הבשר לקציצות 2 אינץ ' קטנות.
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, לכבות את החום כדי למנוע התזה, ולהוסיף את קציצות הבשר בשכבה אחת במחבת. היזהר הם מתפשטים קצת בנפרד אז יש להם הזדמנות חום במקום קיטור.
שים את החום בחזרה על גבוה וחום אותם, הופך אותם כך שהם חום בכל רחבי, 3 עד 5 דקות בכל צד. גע בהם כדי לוודא שהם עדיין עדינים ומעט מניבים במרכז. השתמש בכף מחוררת או מרית כדי להסיר אותם מהמחבת.
להעביר את הקציצות מגש או צלחות בודדות.
השתמש במגבת מטבח כדי לנגב את המחבת, לשים את החום על בינוני, ולהוסיף את החמאה. כאשר הוא מתחיל חום, לפצח 2 ביצים, מרחק, לתוך החמאה. מנמיכים את החום, מתבלים את הביצים קלות במלח, ומבשלים 2 עד 3 דקות או יותר, אם תרצה. חזור עם ביצים נוספות.
שים את הביצים על הקציצות ומגישים מיד.